Саджавський ліцей Богородчанської селищної ради
Неділя, 19.05.2024, 10:53 Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Травень » 13 » Підсумки тижня англійської мови
19:35
Підсумки тижня англійської мови

З 18.04 по 22.04 у нашій школі було проведено тиждень англійської мови.

Метою проведення тижня англійської мови є:

удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови;

розширення світогляду та ерудиції;

розвиток творчих здібностей, самостійності, заохочувати учнів до роботи над собою; 

розвивати й підтримувати інтерес учнів   до вивчення англійської мови;

виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається

Тиждень розпочався  урочистою лінійкою, на котрій учні мали змогу переглянути відео «2016  - рік англійської мови в Україні».  Учні 8 класу розповіли про важливість вивчення англійської мови в наш час, а також прослухали пісню англійською мовою у виконання Наталі Соловей. 

Для учнів 1-х класів був проведений конкурс малюнка «Моя улюблена англійська літера».  Мета даного конкурсу –зацікавити молодших школярів у вивченні англійської мови,залучити їх до виконання творчих завдань

 Переможцем став учень 1-го класу – Григорів Владислав.

У  вівторок  відбувся конкурс  найкращого  знавця англійської мови – «The cleverest» серед учнів 8, 9, 10, 11 класів. Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширити лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. За допомогою ігор учні вдосконалювали навички аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу. Переможцем якого став учень 11 класу –Кіндрат Віталій.

У середу відбувся конкурс читців віршів,скоромовок. діалогів  та усних тем англійською мовою. Головною метою проведення такого позакласного заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови , розвитку в учнів навичок слухання та говоріння, пам”яті. З метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови у кабінеті демонструвалися мультфільми, відеофільми англійською мовою  «Window to Great Britain» різної складності.Після перегляду діти обговорювали побачене, виконували різнорівневі завдання. 

У четвер була проведена інтелектуальна гра « The Happy Case» між 5 та 6 класами. Найкмітливішою та найрозумнішою виявилася команда 6 класу. . Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. Крім того, учні навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети, а також конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях. 

Цього ж дня був проведений захід «Шляхами Шекспіра» для учнів 8-11 класів, присвячений 400-річчю з дня смерті геніального поета та драматурга. Учні ознайомилися з життєвим та творчим шляхом поета, читали напам”ять його «невмирущі» сонети, переглянули уривок фільму  «Ромео і Джульєта» мовою оригіналу. Під час проведення свята всі присутні поринули в атмосферу Шекспірівських часів  та  відчули себе учасниками прекрасної, ніжної історії Ромео і Джульєтти.

У пятницю в 1-ому класі був проведений урок- подорож в країну ABC з використанням ІКТ. Метою уроку було в незвичайній формі повторити та узагальнити та систематизувати вивчений матеріал.  

Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, розвинути в учнів інтерес до творчості, розвинути в учнів  мислення та пам'ять. 
        Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах. Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами . Найкращі знавці англійської мови у кожному класі отримали спеціальні призи. 

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!! 

Вчитель англійської мови Романа Возняк 

 

Переглядів: 1611 | Додав: iryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz