Саджавський ліцей Богородчанської селищної ради
Неділя, 19.05.2024, 14:53 Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Червень » 14 » Літній табір
20:06
Літній табір

       Літо-улюблена пора дітей. Це час веселих канікул, цікавого відпочинку, оздоровлення.

                                                 

       Швидко пролинули щасливі, наповнені приємними несподіванками дні табірної зміни. З 29 травня по 8 червня на базі Саджавської школи було організовано роботу літнього мовного табору «Веселка» ( “Rainbow”).  

      

      Метою табору було створити відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів до вивчення англійської мови, для відпочинку, творчості, збагачення знаннями та новими враженнями, активно та весело провести час у колі друзів. 

    Табір  складався із двох мовних груп(1-4) та (5-8) класи, керівниками яких були Возняк Романа Романівна та Соловей Богдан Олексійович. Навчально - виховний процес у таборі організовувався за тематичними днями: «День творчості», «День дружби», «День захисту дітей», «День природи», « День подорожей» тощо.

 

 

    Кожний день розпочинався із табірної пісні - руханки” Hello campers”. Після цього обидві групи працювали згідно теми дня. Для розвитку мовленнєвих навичок учнів пропонувалася низка різних за типами, часом та спрямованістю завдань. План роботи був насичений різноманітними заходами з урахуванням вподобань та віку дітей. 

 

   

 

     Діти мали можливість здійснити віртуальну подорож до Лондона, ознайомитися з його визначними місцями, а опісля складати 3D пазли цих місць.

 

    Захопливою і пізнавальною виявилась реальна подорож до наукового містечка « Нова енергія»,що в Івано-Франківську. Діти мали змогу ознайомитися із різними видами енергії, побачити роботу 3Dпринтера, Тесла-шоу і ще багато цікавого.

  

 

 

    Особливо цікавою виявилася гра-змагання «Квест». Дві групи учнів повинні були виконати певну кількість завдань на швидкість і правильність, при цьому переміщуватись по школі у пошуках наступного завдання, а винагородою за старання був солодкий «скарб», який теж мали знайти учні.

 

     Веселим був «День природи». Пікнік вдався на славу .Також цікавим та пізнавальним виявився візит до місцевого музею  етнографії та побуту села Саджава, де діти дізналися і побачили багато цікавого про історію села, життя та побут предків, промисли рідного краю.

 

 

    Останній день  табору виявився цікавим і творчим завдяки майстерному face-art нашої вчительки Субричак Ірини Володимирівни. З приємними враженнями та щасливими посмішками на обличчі діти повернулися додому.

Good bye, Summer Camp! Summer Holidays, you  are wellcome!!!

  

Переглядів: 592 | Додав: iryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz